roxette | per | gyllene tider | the lonely boys | marie | mamas barn

Discografía Oficial

 

På Väg [Booklet] (1992)
Per Gessle (1983)
1983
Per Gessle

The World According To Gessle (1997)
1997
The World According To Gessle
Scener (1985)
1985
Scener
I Wanna Be Your Boyfriend (2002)
2002
I Wanna Be Your Boyfriend
(Single)
Demos 1982-86 (1992)
1992
Demos 1982-86
Mazarin (2003)
2003
Mazarin
Kung Av Sand

        - En Liten Samling (2007)
2007
Kung Av Sand - En Liten Samling
Doppade Bara Tårna

        (2007)
2007
Doppade Bara Tårna (CD Bonus)
En Händig Man


        (2007)
2007
En Händig Man
Party Crasher (2008)
2008
Party Crasher

 

Otros Trabajos

Hold



 On My Heart (2002)

 

| roxette | per | gyllene tider | the lonely boys | marie | mamas barn