roxette | per | gyllene tider | the lonely boys | marie | mamas barn

Discografía Oficial

Het Vind (1984)1984
Het Vind
Den Sjunde Vågen (1986)1986
Den Sjunde Vågen
Efter Stormen (1987)1987
Efter Stormen
Den Ständiga Resan (1992)1992
Den Ständiga Resan
I En Tid Som Vår (1996)1996
I En Tid Som Vår
Äntligen (2000)2000
Äntligen
[Bästa 1984-2000]
The Change (2004)2004
The Change
Min Bäste Vän (2006)2006
Min Bäste Vän
 

Otros Trabajos

Den Flygande Holländaren (1988)1988
Den Flygande Holländaren
Down On The Pleasure Avenue - Thomas Ledin (1988)1988
Down On The Pleasure Avenue
[Tomas Ledin]
Sparvöga (1989)1989
Sparvöga
Taube (1990)1990
Taube
Vilda Fåglar (1994)1994
Vilda Fåglar
Alla Mina Bästa År - Frida (1996)1996
Alla Mina Bästa År
[Frida]
Duets, Demos And Odd Live Tracks [2002]2002
Duets, Demos And Odd Live Tracks
   

roxette | per | gyllene tider | the lonely boys | marie | mamas barn