roxette | per | gyllene tider | the lonely boys | marie | mamas barn

Discografía Oficial

Billy EP (1978)
1978
Billy EP
Gyllene Tider (1980)
1980
Gyllene Tider
Moderna Tider (1981)
1981
Moderna Tider
Puls (1982)
1982
Puls
The Heartland Café (1984)
1984
The Heartland Café
Instant Hits! + Pers Garage (1989)
1989
Instant Hits!
(+ Pers Garage)
Halmstads Pärlor - Samlinga Hits (1995)
1995
Hamstads Pärlor
Samtliga Hits 1979-95
e.p. (1996)
1996
e.p.
(Extended Play)
Finn 5 Fel (2004)
2004

Finn 5 Fel

 

roxette | per | gyllene tider | the lonely boys | marie | mamas barn